Infinitize

hari graduasi sk baling UPSR '11 (2)
Tuesday, 15 May 2012 | 20:08 | 0 comments
sambungan cerita hari graduasi sk baling UPSR'11 (1).dah pukul 8 pg masuk dwan,dok dlm bebrapa jam,cg panggil amik air kotak,smua pi la amik air kotak.lpas tu,masukla dwan ada jugak yg kluar dr dwan sj2 je nak kluar bukannya ada cg pown dlm dwan tu.dwan bising dgn org yg cakap,ber'wrestling' dan sebagainya. balik kpd cerita yang tadi,cg pown dah smpai dr amik keputusan UPSR.smua murid dr luar,masuk balik dlm dwan.tunggu semua waris mai,bermula masa graduasi utk yg dpt 5a n 4a1b.bermula budak dpt 5a ialah hanif diikuti ngan sapa tau i pown don't know .lpas tu  syahirah.lpas tu aqu kot setahu aq la.agenda ni mmg diingati oleh aq,aq berdiri dr tmpt duduk,my fren bg la space utk aq lalu.smpai tmpat cg dok,aq paling ke blkg jap dgn muka menangis gembira.dlm bebrapa minit,my mother mai utk menemani aq naik pentas.naik pentas amik piala dan slip keputusan,amik gmbr.turun aqu salam ngan cg salbiah.jln smpi dekat balai ilmu.aqu masuk dwan sbb nak tngk my fren yg x dpt gi slip keputusan.masa tu 5a yg trakhir kot.masa nak umumkan 2 terakhir ,aq harap mahfuzah n syaqirah .2 trakhir tu nina .yang trakhir ialah my fren,qirah [bukan nama sebenar].nama sbnarnya[syaqirah].lps tu,tamatla majlis tu.adala amik gmbr jap with my fren[6P].yg x dpt 5a n 4a 1b,tu pi la amik slip keputusan kat bilik guru.yg my fren [6B] izzati ngan sapa tau x ingat,nangis kat aq.aq pujukla depa.sesi brgmbr with my fren.lpas tu amik gmbr sek utk buat kenangan.amik gmbr my fren yg sedang brjln sambil cakap.masa tu syahirah n hafiza dah balik rumah dah,x pa la.tolong simpan kerusi jap.kita skip tang yg mahfuzah mai yg tu le tau jelah maksud dia apa.lpas tu,aq n my friend yg masih ada tu pi beli air bergas tu kat luar kat van.lpas tu, masuk balik kat lam sek lpas beli air brgas.nak pendekkan crita,sumer balik rumah ,tunggu di luar di bus stop..................................................abis sudah.................

Older Post | Newer Post
The Boss
You see me, I see you
Status : Not-so new,kinda old blog


Welcome to my teritory. I am Adila. See this beautiful world in 27 August '99 for the first time. Baling is my born place.

Talk to me

Leave your URL blog and your message. One more thing that I want you to know, I only accept nice words. TQ


Friends



Navigations

About
Links
Site
Entries