Infinitize

selepas upsr.............ada program and bla4 di sek
Tuesday, 18 October 2011 | 14:49 | 0 comments
hari ahad ,pi mahkamah ala dekat dgn sek kat blkg kantin ,x kan la nak naik kereta ,org itu mmg gil gil expect sek dia tu jauh.kami jln kaki je utk kebaikan juge.............letih giler ,bukan letih smpi jadi giler.klu org fikir gitu,dia pown 10x giler.naik bukit mcm mendaki gunung everest yg tertinggi di dunia.akcelly,bukan mcm gunung everest.klu gunung everest ,mampus la kami atau dah tinggal tengkorak kat situ dan jadi sej. bg org sana hehe yg ckp jgn mendaki sblm makan atau minum hehehe.slps smpi di pagar mahkamah,kami tunggu kat situ la,x kan nak tunggu kat tengah jln raya.klu org fikiaq gitu,i don't knowla  agaknya  wayar otak dah terputus spt org yg x waras.slps tu ,three la apa ni pndi ke x.ok3 ni betui2 punya ,slps dpt kebenaran drpd pegawai yg jaga mahkamah,kami pown masuk.lepas tu ,kami kena tunggu mcm nak pi kl la pulak ada perhentian.kami dok di kerusi la ,x kan la dok kat lantai.apa lah.beri makanan dan minuman,makan,masuk.dlm tu mmg bosan.dok bicara je,nak ckp pown x leh.that's very bosan smpi ada yg tertidur.pd pukul berapa i don't know,akibat dah bosan kat mahkamah,kami pown keluar,aman dunia,masa tu rehat thp 2,kami pi dewan , ambil dan mkn kat tepi surau.the end,ala saja je nak kata the end sbenarnya bukan the end ada lg cerita yg nak dikongsi hehehe .bye3

Older Post | Newer Post
The Boss
You see me, I see you
Status : Not-so new,kinda old blog


Welcome to my teritory. I am Adila. See this beautiful world in 27 August '99 for the first time. Baling is my born place.

Talk to me

Leave your URL blog and your message. One more thing that I want you to know, I only accept nice words. TQ


Friends



Navigations

About
Links
Site
Entries